pagina afdrukken

Mededeling

In verband met een verbouwing van onze praktijk kunnen wij u vanaf 27 oktober gedurende enkele weken niet de service verlenen die u van ons gewend bent. Spoedgevallen worden natuurlijk altijd in behandeling genomen. Onze excuses voor het ongemak.


Dierenarts in een wijk Reitdiephaven

In de wijk Reitdiephaven staat Dierenarts Reitdiep klaar voor uw gezelschapsdieren. Wij behandelen in onze praktijk alle kleine huisdieren en indien nodig komen we bij u thuis. De gezondheid van uw huisdier staat bij ons centraal; niet alleen behandelen wij uw zieke huisdier, maar ook ziektepreventie (zoals een jaarlijkse check-up) vinden wij belangrijk.
Dierenarts Reitdiep maakt deel uit van , en heeft dus een heel team met uitgebreide mogelijkheden achter zich staan.
 

Waar kunt u ons vinden?

Dierenarts Reitdiep heeft zich gevestigd op Reitdiephaven 352 te Groningen. Dit is op de begane vloer van het zuidelijke appartementen gebouw nabij de Frieschestraatweg, de Reitdiephaven en de Jumbo supermarkt.
 

Geen overvolle wachtkamer

Voor behandeling van uw huisdier werken wij op afspraak, zodat u nog nauwelijks wachttijden heeft. Voor het maken van een afspraak, maar ook voor het afhalen van diervoer en medicijnen zijn wij open van 9.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 18.30 uur. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar.