pagina afdrukken

Om verspreiding van het coronavirus zoveel mogelijk te
beperken, en de noodzakelijke zorg te kunnen waarborgen,
nemen wij .


Wij hebben een nieuwe naam
en een nieuwe website
 

Dierenkliniek

Stad & Westerkwartier

U wordt doorverbonden...

Dierenarts in een wijk Reitdiephaven

In de wijk Reitdiephaven staat Dierenarts Reitdiep klaar voor uw gezelschapsdieren. Wij behandelen in onze praktijk alle kleine huisdieren en indien nodig komen we bij u thuis. De gezondheid van uw huisdier staat bij ons centraal; niet alleen behandelen wij uw zieke huisdier, maar ook ziektepreventie (zoals een jaarlijkse check-up) vinden wij belangrijk.
Dierenarts Reitdiep maakt deel uit van , en heeft dus een heel team met uitgebreide mogelijkheden achter zich staan.
 

Waar kunt u ons vinden?

Dierenarts Reitdiep heeft zich gevestigd op Reitdiephaven 352 te Groningen. Dit is op de begane vloer van het zuidelijke appartementengebouw nabij de Frieschestraatweg, de Reitdiephaven en de Jumbo supermarkt.
 

Geen overvolle wachtkamer

Voor behandeling van uw huisdier werken wij op afspraak, zodat u nog nauwelijks wachttijden heeft. Voor het maken van een afspraak, maar ook voor het afhalen van diervoer en medicijnen zijn wij open van 9.00 tot 13.00 uur en van 13.30 tot 18.30 uur. Voor spoedgevallen zijn wij uiteraard altijd bereikbaar.
 

ISO-9001 gecertificeerd

Al sinds 2004 werken wij volgens ISO-9001 richtlijnen. Volgens ISO-normen werken geeft ons als team handvatten om te midden van alle hectiek die een dierenartsenpraktijk 24 uur per dag met zich meebrengt, voor elke patiënt, elk bedrijf en op elk moment een te leveren en als team steeds uitstekend te kunnen samenwerken. Doen wat je zegt en zeggen wat je doet!


Gecertificeerd kat vriendelijke praktijk

In onze praktijk werken we met een kat vriendelijke aanpak van problemen bij katten. Zo zorgen we dat het bezoek aan ons als prettig wordt ervaren voor zowel kat als eigenaar. Daarmee hebben wij hebben het kunnen krijgen. Het certificaat wordt uitgegeven door de International Society of Feline Medicine, de veterinaire tak van International Cat Care.

Konijn vriendelijke praktijk

Sinds 2018 werken we in onze praktijk met een van problemen bij konijnen. In Engeland bestaat er een keurmerk voor Konijnenvriendelijke Dierenklinieken en konijndeskundige dierenartsen, maar in Nederland is nog niet zover. Wel zijn de richtlijnen op te vragen en hebben we deze kunnen volgen. Zo zorgen we dat het bezoek aan ons als prettig wordt ervaren voor zowel konijn als eigenaar.